Themafeesten

FOUTE 70’s REVIVAL PARTY

DJ Co is blijven hangen in de 70-er jaren en ziet elk optreden als een schoolfeest uit die tijd. Hij neemt je dan ook steevast mee naar de klassiekers uit de jaren 70 en 80. Naast live zang vermaakt hij je met foute spelletjes en quizen. Desgewenst kan het entertainmentteam worden uitgebreid naar twee of drie personen.

FET VOUT FEESIE

Als je op zoek bent naar een avond waarover gegarandeerd nog jaren nagepraat wordt, dan zit je met het Fet Vout Feesie geramd. Haagse Sjaakie is recht door zee, neemt geen blad voor de mond en verlegt je voorgenomen grenzen waar je bij staat. Uiteraard gebeurt dit alles met een knipoog op humoristische wijze, maar wordt het randje keer op keer opgezocht. Een avond met live zang, lullige spelletjes en meer foute (muzikale) invulling. ….U bent gewaarschuwd!!

OKTOBERFEST

Waarom zou je wachten tot september of oktober als je het hele jaar de mogelijkheid hebt om je in de sfeer van een Beierse BierStube te bevinden? Bier, musik und fröhlichkeit, de ingrediënten voor ‘einde lüstiche abend’.

APRES-SKI MIT DER SJAAKIE

Ein, zwei, drei, Party! Heerlijk oldschool skihutten! Zanger/DJ Sjaakie neemt je meer door de bekendste Skihuthits, inhakers, meezingers en smartlappen.

BACK 2 THE 80’S/90’S

Een themafeest waarin u meegenomen wordt in de tijd waarin er volgens sommigen nog echte muziek bestond. Aan de hand van tunes, live muziek, door de DJ en herinneringen wordt u meegenomen naar de 80-er en 90-er jaren.

JUKEBOX BINGO

Het is altijd weer moeilijk een feest te plannen of organiseren waarbij iedereen het naar zijn of haar zin heeft; de ene houdt van muziek luisteren, de ander van spelletjes en weer een ander wil lekker dansen... Hier dan de oplossing: JUKEBOX BINGO! Na uw arrivé met rustige (live?) achtergrondmuziek en eventueel het buffet kan het los gaan.... Vier ronden muzikale bingo waarbij volop gedanst kan worden op muziek uit de 70er, 80er en 90er jaren, met als laatste ronde de zero’s. Heeft u uw bingokaart met platenhoezen vol?..sla dan als eerste op de winnaarsknop en ontvang uw prijs!

A-MEEZING BINGO

Herinnert u zich deze nog? Een bingo- avond zonder nummertjes of plaatjes, maar vol muziek en bekende fragmenten -waarbij je je ongetwijfeld niet kan inhouden om lekker even mee te schallen-. Toegankelijk voor een breed publiek.

UW THEMA ?!

Natuurlijk is het ook mogelijk om je activiteit op maat in te vullen. Bob heeft dan vooraf een gesprek om je wensen en ideeën door te nemen en kan een entertainmentteam samenstellen om de avond volledig naar wens te verzorgen.
© BOB Entertainment
SFEERFEESTEN